logo Vinoteka Vintesa

Adresa:
Vlaška 63, Zagreb, HR

Otvoreno:
pon-pet 10:00-20:00h
sub 10:00-18:00h

Telefon:
+385 91 931 5905

E-mail:
vintesa@vintesa.hr

FB IG
Vino Vinoteka Vintesa

Za druženja s prijateljicama ne treba nam poseban povod, kao ni za uživanje u finoj vinskoj kapljici. Upravo je zato poznata zagrebačka vinoteka Vintesa složila karton izvrsnih hrvatskih vina i pobrinula se da se u sklopu ”Tjedna online shoppinga” pronađe nešto i za ljubiteljice kvalitetnih vina.

Neovisno o tome počinju li vaša prijateljska druženja s hranom ili se baziraju samo na zdravicama, gotovo je nemoguće zamisliti žensko okupljanje bez boce vina. Tome svjedoči i nebrojeno mnogo filmova u kojima uz prepričavanje događaja i zarazan smijeh možemo vidjeti da žene u rukama drže elegantnu času u kojoj je vino bijele, crne ili ružičaste boje. Ima nešto potpuno čarobno u tome.

Za sve one koje jedva čekaju napuniti energiju na sljedećem ženskom druženju vinoteka Vintesa pripremila je posebnu poslasticu. Složili su dva kartona vina po promotivnim cijenama. Prvi karton vina sastoji se od šest boca vina vinarije Colleti iz mjesta Hrastje Plešivičko. U kartonu vina Coletti nalaze se Coletti pinot sivi – classic 2019, dvije boce Coletti- Stare sorte 2019, Coletti pjenušac – Blanc nature brut, Coletti pjenušac rosé brut i Coletti chardonnay 2017, a u ”Tjednu online shoppinga” možete ih naručiti po cijeni od 449 kuna.

Za one koje vole istarska vina, vinoteka Vintesa pripremila je karton vina Kabola. Njihovi se vinogradi nalaze na brežuljku Štancija i u okolici njihove vinarije na lokaciji Kanedolo kod Momjana. Ljubiteljice slatkih vina sigurno su već isprobale muškat momjanski, a onima koje nisu ovo im je idealna prilika. U kartonu vina Kabola nalaze se dvije butelje – Secco muškat momjanski (mirno suho vino 2019), dva roséa- Rosa (mirno suho vino 2019) i dva muškata momjanska (poluslatko mirno vino) a naručiti ih možete po promotivnoj cijeni od 399 kuna.

Vintesa je poznata po tome da okuplja najbolja vina iz cijele Hrvatske. Predstavljaju više od pedesetak hrvatskih vinara i nude oko 180 etiketa iz svih regija. U njihovoj vinoteci možete pronaći i strane etikete, poput slovenskih vina velikih vinarija Ščurek i Kabaj iz Goriških Brda ili ona iz austrijske vinarije Domäne Wachau, koju je The World’s Best Vinyards nedavno proglasio najboljom u Europi i trećom najboljom na svijetu. Vintesa je jedini hrvatski uvoznik i linije francuskih šampanjaca J. Charpentier iz mjesta Villers-sous-Châtillon. Ako još niste zavoljeli vino, tamo će sigurno pronaći način i pomoći vam da pronađete svoj vinski identitet.

Posjetiti ih možete u centru Zagreba, a do tada iskoristiti promotivnu ponudu u sklopu ”Tjedna online shoppinga”. Željeni paket možete naručiti preko webshopa ili maila vintesa@vintesa.hr. Uz ovu ponudu (umjereno) uživajte u svim bojama vina.

Preuzeto sa zadovoljna.hr

(Foto: Getty Images)

Translate »