logo Vinoteka Vintesa

Adresa:
Vlaška 63, Zagreb, HR

Otvoreno:
pon-pet 10:00-20:00h
sub 10:00-18:00h

Telefon:
+385 91 931 5905

E-mail:
vintesa@vintesa.hr

FB IG

VERTIGO -VOĆNA RAKIJA VILJAMOVKA

28.00 

Okusom harmonična, dugog aftertastea i srednje mekanog završetka, bez dodanih šećera i umjetnih aroma.

Kategorija:

Opis

Vrsta /// destilat kruške
Količina /// 0,7 l
Regija /// Bregovita Hrvatska
Alkohol /// 42% vol

Voćna rakija Viljamovka destilat je kruške sorte Williams i jedna je od najcjenjenijih voćnih rakija. Kruška Williams svoju punu zrelost dostiže u kasno ljeto i upravo tada, kada su arome i šećeri najjači stiže u  destileriju Vertigo. Nije pretjerano reći da gotovo svaki plod prolazi kroz vrijedne ruke jer se prilikom mljevenja i odvajanja koštica i peteljki ostavljaju samo najzdraviji i najzreliji plodovi.

Bez dodanih šećera i umjetnih aroma! Ono što sadrži je najfiniji destilat od 10 kilograma kruški viljamovki po boci, a takav način proizvodnje garantira vrhunsku kvalitetu rakije.

Osjetite karakterističan voćni miris kruške, intenzivan, svjež i uzburkan. Okusom harmonična, dugog aftertastea i srednje mekanog završetka.

Osnivač destilerije, magistar agronomije Dražen Stipić, svoje dugogodišnje iskustvo i znanje o proizvodnji i prodaji vrhunskih pića pretočio je u izvrsnu rakiju s vlastitim potpisom: inzistiranjem na kvaliteti, bez dodataka, poštujući svaki detalj u procesu proizvodnje i sazrijevanja.

Najbolje servirati rashlađenu na 5°C

Možda će vam se također svidjeti…

Translate »